Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Η Ορχήστρα των Ονείρων στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών Χωριών SOS.



          Την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στην Κυψέλη. Ο Διευθυντής του Κέντρου κ. Μενέλαος Τσαούσης, φόρεσε την ποδιά του και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, έφτιαξαν τα Μελομακάρονα των Χριστουγέννων. Δίπλα του ένας παλιός του μαθητής, ο 27 χρόνος δικηγόρος  Βαγγέλης Αυγουλάς ο οποίος μαζί με τα παιδιά του κέντρου εκτελούσε τη συνταγή των μελομακάρονων της Θείας Λίτσας την οποία συνταγή διάβαζαν τα ίδια τα παιδιά. 



       Την όμορφη γιορτή έκλεισε η Ορχήστρα των Ονείρων σε ένα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο μουσικοσυνθέτη κ. Μίμη Πλέσσα. Η παρουσίαση του αφιερώματος ήταν τα προεόρτια της μεγάλης συναυλίας που διοργανώνει το Μουσικό εργαστήρι «Η Οδός Ονείρων» με την Ορχήστρα των Ονείρων σε συνδιοργάνωση με το Blog «Με άλλα Μάτια» του κ. Βαγγέλη Αυγουλά.






        Τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση παρακολούθησαν ο Διευθυντής Κοινωνικής Εργασίας & Έρευνας κ. Στέργιος Σιφνιός εκπρόσωποι της εταιρείας Intralot, η οποία χορήγησε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά καθώς και τα παιδιά με τους γονείς τους που απολαμβάνουν τη στήριξη του Κέντρου.








Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *