Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Η Ορχήστρα των Ονείρων επίτιμη καλεσμένη στον εορτασμό των 25 χρόνων προσφοράς του Συλλόγου Ελπίδα.



Στην επετειακή εκδήλωση για τα 25 χρόνια του ογκολογικού νοσοκομείου «Ελπίδα» έδωσε το παρών η Ορχήστρα των Ονείρων μετά του μαέστρου της κ. Ιωάννη Γαβρά και της ερμηνεύτριας κας Ραφαέλας Πασβούρη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στον προαύλιο χώρο του ογκολογικού νοσοκομείου Ελπίδα.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού ο υπουργός Επικρατείας  κ. Αλέκος Φλαμπουράρης μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κυρία Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος των Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, η κυρία Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ και πολλοί άλλοι. Παρούσες, επίσης και οι πρώτες κυρίες της Κύπρου κυρία Άντρη Αναστασιάδη και της Αλβανίας κυρία Odeta Nishani καθώς και ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας, κ. Σάκης Ρουβάς.
  Υπενθυμίζουμε ότι το 2ο Music Dream Festival ήταν αφιερωμένο στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα και στο Όραμα Ελπίδας και χάρη σε αυτό συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 150 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών οι οποίοι προστέθηκαν στον Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Δοτών.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *