Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Βασιλόπιτα 2017 από την Ορχήστρα των Ονείρων στο ¨Σύλλογο Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια – Η Φλόγα¨

Σε εξαιρετικό κλίμα, με την παρουσία όλων των μελών του μουσικού εργαστηρίου «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 στο κινηματοθέατρο Μαρία Έλενα-Όναρ στους Αγίους Αναργύρους.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο ιδιοκτήτης και καθηγητής του Μουσικού εργαστηρίου «Η Οδός Ονείρων» κ. Ιωάννης Γαβράς ενώ χαιρετισμό απηύθυνε  ο αντιδήμαρχος πολιτισμού των Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Περικλής Παπαγεωργίου.

Οι μαθητές της σχολής άνοιξαν μουσικά την εκδήλωση με πρώτο το τμήμα των Τυμπάνων ενώ ακολούθησαν τα τμήματα της Μουσικοκινητικής, Παιδικής- Εφηβικής Χορωδίας, Βιολοντσέλου, Κιθάρας και Μπουζουκιού.

Ο πάτερ Γεώργιος Κορρές ήταν εκείνος που ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Μουσικού εργαστηρίου και της Ορχήστρας των Ονείρων. Το πρώτο κομμάτι έκοψε η νονά της Ορχήστρας κα. Διασυνώ Τορουνίδου ενώ ακολούθησαν η γενική γραμματέας της Φλόγας κα. Ελένη Αντωνίου, η επίτιμη πρόεδρος της Εθνικής Εστίας κα. Ελένη Σταθοπούλου και ο μαέστρος κ. Ιωάννης Γαβράς.

Ακολούθησε συναυλία από την Ορχήστρα των Ονείρων προς το μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη κ. Χρήστο Νικολόπουλο όπου παρουσιάστηκαν 9 τραγούδια από το επικείμενο αφιέρωμα στα μέσα του Σεπτέμβρη 2017 στο δήμο Γαλατσίου που θα είναι αφιερωμένο στο ¨Σύλλογο Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια – Η Φλόγα¨.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο ¨Σύλλογο Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια – Η Φλόγα¨ που υποστηρίζεται από την Ορχήστρα των Ονείρων για το έτος 2016 – 2017. Η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία καθώς συνέπεσε με  την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Παιδικού Καρκίνου.


Θέλουμε να  ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές μας, τους γονείς, τους καθηγητές και όλους τους φίλους του μουσικού εργαστηρίου  «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων που μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δήμο των Αγ. Αναργύρων – Καματερού για την παραχώρηση του θεάτρου καθώς και για την φωτιστική και ηχοληπτική κάλυψη της εκδήλωσής μας. Τέλος ευχαριστούμε θερμά το Live Studio, Νίκο και Τάκη Σπυρόπουλο για την άρτια ηχοληπτική κάλυψη, καθώς και το φωτογραφείο Νίκας για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *