Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Music Dream Festival την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Άλσος Περιστερίου.



Music Dream Festival
Ορχήστρα των Ονείρων
Μουσικό εργαστήρι « Η Οδός Ονείρων» - Κοινωνικοπολιτικό blog «Με άλλα μάτια»

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο εξαιρετικά οργανωμένο θέατρο του Άλσους  Περιστερίου και παρουσία 3000 θεατών, με μεγάλη επιτυχία το 3ο Music Dream Festival που ήταν αφιερωμένο στα Παιδικά Χωριά SOS. Όσοι παρακολούθησαν το 3ο Music Dream Festival είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό αφιέρωμα τριάντα τραγουδιών στο συνθέτη κ. Μίμη Πλέσσα τα οποία τα εκτέλεσε με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία η Ορχήστρα των Ονείρων. Τα τραγούδια διασκευάστηκαν  και ενορχηστρώθηκαν από το μαέστρο της Ορχήστρας  κ. Ιωάννη Γαβρά.

            Παρών στο 3ο Music Dream Festival ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, ο κ. Μίμης Πλέσσας. Είναι η πρώτη φορά που μουσικοσυνθέτης παρίσταται σε αφιέρωμα που πραγματοποιεί η Ορχήστρα των Ονείρων προς τον ίδιο. Ο κ. Μίμης Πλέσσας βραβεύτηκε από την Ορχήστρα των Ονείρων και το blog ¨Με άλλα μάτια¨ για την πολυετή κοινωνική του προσφορά, καθώς και για την ανιδιοτελή συμμετοχή του στη φιλανθρωπική εκδήλωση της 6ης Ιουλίου 2016 3ο Music Dream Festival, για τη στήριξη και προώθηση του κοινωφελούς έργου του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος». 


Με μια πρώτη ενημέρωση που είχαμε από τα κεντρικά του διεθνούς οργανισμού Παιδικά Χωριά SOS, ενόψει της διοργάνωσης του 3ου Music Dream Festival, συγκεντρώθηκαν 2 μεγάλες παλέτες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Είχαμε πάνω από 150 κλήσεις στον τηλεφωνικό αριθμό 14567 με χρέωση 2 ευρώ συν Φ.Π.Α. Επίσης την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 παραδόθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS ένας τόνος απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού από την εταιρεία Lumino, η οποία ήταν προιοντικός χορηγός. Η παράδοση των προϊόντων έγινε παρουσία των διοργανωτών και του γενικού διευθυντή των παιδικών χωριών SOS κ. Γιώργου Πρωτόπαπα.   

            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα και αυτό το Φεστιβάλ αρχίζοντας από τα μέλη της Ορχήστρας των Ονείρων τα οποία είναι: Αποσπόρης Παναγιώτης, Ζαρκαδάκη Βασιλίνα, Κούκουνα Σταυρούλα, Τσάκας Στέλιος, Ζαχαράκης Θέμος, Γεωργαλή Αθηνά, Χιώτης Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου Σπύρος, Πάσχος Αλέξανδρος, Μαντζοράκης Βασίλης, Μιχαήλ Ηλίας και ο Φώτης Richard Κοκαβέσης. Η Παιδική – Εφηβική Χορωδία μέλη της οποίας είναι: Μπάκας Ζαχαρίας, Κοκαβέση Ιωάννα, Κανζτίδου Χριστίνα, Γρηγοράκη Διονυσία, Κωστούλας Γιάννης, Ρεντετάκος Σίμος, Ρεντετάκου Αφροδίτη, Λεοντής Δημήτρης, Μπερίτσης Πέτρος, Απλαδά Ραφαέλα και ο Γαβράς Ιάκωβος. Music Dream Festival δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς όλους αυτούς που προαναφέρθηκαν γιατί είναι η ψυχή του Φεστιβάλ αλλά και οι πραγματικοί διοργανωτές.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλλιτέχνες μας Ρίτα Αντωνοπούλου, Άκη Δείξιμο, Μάγδα Βαρούχα, Ραφαέλα Πασβούρη, Θοδωρή Κυριακόπουλο, Γιάννη Πολονύφη και Θάνο Ολύμπιο οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στο 3ο Music Dream Festival. Τον καλύτερό του εαυτό έδωσε και ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ κ. Δημήτρης Κωνσταντάρας ο οποίος συμμετείχε αφιλοκερδώς ύστερα από πρόταση του διοργανωτή κ. Ιωάννη Γαβρά και του συνδιοργανωτή κ. Βαγγέλη Αυγουλά. Το παρών έδωσε και ο υπουργός της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά από πρόσκληση που έλαβε από τον κ. Βαγγέλη Αυγουλά, στηρίζοντας έτσι το  Music Dream Festival και τις δράσεις της Ορχήστρας των Ονείρων.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον δήμαρχο του Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος πίστεψε στο Music Dream Festival και θέλησε να το φιλοξενήσει στην πόλη του καλύπτοντας όλα τα έξοδα καθώς και τον κ. Αντώνη Μεταλλίδη με όλο το τεχνικό του προσωπικό (ηχολήπτες-φωτιστές κ.α.) για την άψογη τεχνική υποστήριξη που μας παρείχε σε ήχο και φώτα.






Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *