Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Το 4ο Music Dream Festival την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου΄.


Το 4ο Music Dream Festival θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι, με ώρα έναρξης 20:00. Πρόκειται για μια θεσμοθετημένη διοργάνωση του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» του Μαέστρου κ. Ιωάννη Γαβρά, η οποία για τρίτη χρονιά γίνεται σε συνεργασία με τον κοινωνικοπολιτικό διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα Μάτια» ( http://meallamatia.blogspot.com ) του Δικηγόρου και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών κ. Βαγγέλη Αυγουλά. Η εκδήλωση φέτος έχει στόχο τη στήριξη και προώθηση του έργου του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»
Το Music Dream Festival είναι ένας ετήσιος, σύγχρονος πολιτιστικός θεσμός που μετρά πλέον χιλιάδες φίλους και χαίρει εκτίμησης τόσο για την αισθητική του όσο και για την καλλιτεχνική του αρτιότητα. Διοργανώνεται –εδώ και τέσσερα έτη-, από το μουσικό εργαστήρι «Η Οδός Ονείρων» του καθηγητή και μαέστρου κ. Ιωάννη Γαβρά. Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προκληθεί το ενδιαφέρον και η ευαισθησία των συμπολιτών μας για τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών ζωής παιδιών που χρήζουν κοινωνικής αρωγής, προστασίας  και φροντίδας. Όλη η παραγωγή, από την αρχή ως το τέλος, στηρίζεται πάντα στην εθελοντική δράση των φίλων του μουσικού εργαστήριου «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων.
Πολύ σημαντική επίσης είναι η βοήθεια και η στήριξη που υπάρχει πάντα από τους φίλους της μουσικής (επαγγελματίες και μη) και από τους συνανθρώπους μας που πιστεύουν ότι με την στήριξη και την αλληλεγγύη στα παιδιά, χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο γι' αυτά. Η είσοδος στο Music Dream Festival είναι εξ αρχής ελεύθερη θέλοντας να δείξουμε και να διαδώσουμε την έννοια του εθελοντισμού με σύνθημα μας «μια συναυλία από τα παιδιά για τα ΠΑΙΔΙΑ».
Όσοι θα παρακολουθήσουν το  4ο Music Dream Festival, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και απολαύσουν ένα μουσικό λαϊκό ταξίδι με γνωστά κομμάτια διαφόρων Ελλήνων συνθετών, από την «Ορχήστρα Των Ονείρων» του Μαέστρου κ. Ιωάννη Γαβρά και την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας, καθώς και από τους καλλιτέχνες Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Κώστα Καραφώτη, Μαρία Ραφαέλα, Θοδωρή Κυριακόπουλο.

Τα τραγούδια θα είναι ενορχηστρωμένα -και κάποια διασκευασμένα- από τον κ. Ιωάννη Γαβρά, πάντα με προσέγγιση που δείχνει σεβασμό στις αρχικές δημιουργίες.  Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *